بازدید وزیر اطلاعات و معاون وزیر راه از آزادراه لامرد- پارسیان

بازدید وزیر اطلاعات و معاون وزیر راه از آزادراه لامرد- پارسیان

هم پیما: وزیر اطلاعات به همراه مدیرعامل شركت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل كشور از آزادراه لامرد- پارسیان بازدید كرد و آن را شاهراه اقتصادی و انرژی كشور دانست.



به گزارش هم پیما به نقل از شركت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل كشور، محمود علوی وزیر اطلاعات و خیرالله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی روز پنجشنبه از آزادراه لامرد-پارسیان بازدید نمودند.
خادمی در حاشیه بازدید از آزادراه لامرد- پارسیان اظهار داشت: این آزادراه به طول ۵۰ كیلومتر از غرب شهر لامرد شروع و بعد از عبور از كوهستانی مرتفع در شمال غربی پارسیان به كریدور جنوب كشور متصل می گردد.
آزادراهی كه به اسكله صادرات پتروشیمی منتهی می شود
وی اضافه كرد: این آزادراه یكی از شاهراه های حیاتی اتصال منطقه انرژی بر لامرد به منطقه استراتژیك پارسیان و همینطور بزرگترین اسكله تخصصی در حال ساخت كشور در منطقه عسلویه است و بنابراین مراحل اجرایی شدن كار به سرعت در حال انجام می باشد.
معاون وزیر راه و شهرسازی همینطور تصریح كرد: این آزادراه به جهت انتقال مواد اولیه و محصولات تولیدی، خطوط انتقال گاز، برق، مخابرات و آب بعنوان منطقه كلیدی در كریدور شمال- جنوب كشور به حساب می آید.
خادمی به علت موقعیت جغرافیایی پروژه استفاده از روش های نوین در تهیه نقشه را ضروری دانست و عنوان كرد: با عنایت به كوهستانی بودن بیش از ۹۰ درصد از مسیر و همینطور وجود ارتفاعات، دره ها و شیارهای متعدد، استفاده از پهباد برای عكسبرداری و تهیه نقشه های مسیر انتخاب گردید.
مدیرعامل شركت ساخت و توسعه افزود: هم اكنون در حال تكمیل مطالعات فاز اول پروژه هستیم و بخشی از خاكبرداری و خاكریزی مسیر هم انجام شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی طول پل های مسیر را ۳۱۰۰ متر اعلام نمود و اظهار داشت: این آزادراه همینطور دارای ۱۱۵۰ متر تونل است كه شامل چهار دستگاه به طول های ۱۰۰، ۱۶۰، ۳۹۰ و ۵۰۰ متر است.
رونق اقتصادی ۲۸ روستا با تكمیل محور مُهر- دارالمیزان
خادمی در این سفر همینطور از محور مُهر- دارالمیزان بازدید كرد و اظهار داشت: این محور به طول ۶۵كیلومتر بخشی از محور گله دارـ دارالمیزان به جاده فیروزآباد ـ عسلویه است.
وی این محور را برای منطقه استراتژیك گازی پارسیان مهم ارزیابی كرد و اظهار داشت: با اتمام عملیات اجرایی این محور علاوه بر حل مشكلات ترافیكی منطقه و حذف محور روستایی دارالمیزان، باعث محرومیت زدایی و تسهیل ارتباطات ۲۸ روستا و بخش های شهرستان های مُهر و لامرد با مركز استان فارس و بوشهر می گردد.
مدیرعامل شركت ساخت و توسعه در حاشیه بازدید از محور لامرد- خنج این پروژه را باعث كوتاه شدن ۴۵ كیلومتری محور فعلی لامرد ـ خنج عنوان نمود و اظهار داشت: با بهسازی مسیر فعلی گردنه های پرخطر چاهشور و محمله در منطقه هم حذف می گردد.
وی طول قطعه یك این پروژه را حدود ۱۱ كیلومتر اعلام نمود و اظهار داشت: قطعه یك محدوده تونل شهید باقری و دسترسی های آن با پیشرفت فیزیكی ۹۰ درصد در حال اجرا می باشد و قطعه دوم هم به طول ۲۴ كیلومتر حدفاصل شیرینو- حسین آباد با پیشرفت فیزیكی ۳۵ درصد مراحل اجرایی شدن را طی می كند.
خادمی بهره برداری از این محور را برای اتصال منطقه عسلویه به مركز كشور مهم دانست و اضافه كرد: این محور نقش اساسی در انتقال تولیدات منطقه عسلویه و سایت انرژی بر لامرد به مركز كشور دارد و همینطور تسهیل كننده تامین مواد خام خیلی از كارخانه های داخلی خواهد بود كه یكی از شریان های مهم تأسیسات گاز و پتروشیمی سراسر منطقه از عسلویه تا فراشبند است.

1397/06/10
16:55:48
5.0 / 5
2666
تگهای خبر: ارز , توسعه , تولید , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
هم پیما
هم پیما