تکمیل راه آهن خواف - هرات اولویت دولت افغانستان است

تکمیل راه آهن خواف - هرات اولویت دولت افغانستان است

به گزارش هم پیما، یک هیات افغانستانی در مسافرت به ایران نسبت به این که تکمیل خط ریلی خواف - هرات یکی از اصلی ترین اولویت های دولت افغانستان است اصرار کرد و اظهار داشت: موانع موجود در راه این پروژه رفع می شود.



به گزارش هم پیما به نقل از مهر، بمنظور گسترش همکاری ها در توسعه خطوط ریلی و تسریع در عملیات اجرائی راه آهن خواف - هرات بامداد امروز (دوشنبه، ۲۸ آبان) جلسه ای با حضور هیئتی از کشور افغانستان، هوشنگ بازوند، سرپرست شرکت ساخت و توسعه، عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه های این شرکت اجرا شد.
هوشنگ بازوند سرپرست شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در این جلسه ضمن تاکید بر سابقه فرهنگی و تاریخ میان دو کشور اظهار داشت: این مسیر ریلی یکی پیوندهای جدید میان دو ملت است که زمینه ساز توسعه برای دو کشور است. تمامی تلاش ما این است تا ضمن تسریع در موارد باقیمانده وظایف دولت جمهوری اسلامی ایران شرایط توسعه برای هر دو کشور بوسیله این خط آهن و ایجاد یک کریدور شرقی-غربی برای اتصال به کشورهای شرق آسیا بوسیله این دو کشور برقرار شود.
سرپرست شرکت ساخت و توسعه خواهان رفع موانع موجود برای تسریع در تکمیل عملیات باقیمانده در خاک کشور افغانستان و همکاری برای اتصال استان هرات به عنوان یکی از از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی افغانستان به شبکه ریلی شد.

تکمیل راه آهن خواف - هرات اصلی ترین اولویت دولت افغانستان است

در این دیدار، یکی از اعضاء هیات افغانستانی نیز تکمیل راه آهن خواف - هرات را یکی از اصلی ترین اولویت های دولت افغانستان دانست و اظهار داشت: ما نیز بدنبال انجام تعهدات خود برای بهره برداری از این مسیر ریلی و بهره مندی از مزایای آن هستیم و هرگونه اقداماتی برای رفع موانع بر سر راه این پروژه را در رأس کارهای خود قرار می دهیم.
وی اعلام نمود: توسعه شبکه ریلی افغانستان نیز با هدف اتصال به مرزهای ایران و ارتباط سایر شهرهای داخلی در دست اقدام است همچون امتداد مسیر ریلی از هرات به سوی مزارشریف افغانستان پیش بینی شده است که پروژه ای بزرگ و سراسری شمرده می شود و با حدود ۸۰۰ کیلومتر طول برای دسترسی حدود ۵ میلیون نفر از جمعیت کشور افغانستان به خدمات ترابری ریلی، حمل بار و مسافر داخلی افغانستان، ارتباط ریلی ایران با کشورهای ازبکستان، تاجیکستان و در نهایت چین اهمیت دارد و موجب تقویت روابط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بین کشورهای منطقه و افزایش درآمدهای ترانزیتی در افغانستان و ایران می شود.


منبع:

1403/08/29
12:53:34
5.0 / 5
32
تگهای خبر: توسعه , جت , خدمات , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
هم پیما
هم پیما