۲۳ هزار نفر در خوزستان صاحبخانه می شوند طرح نهضت ملی مسکن امیدی برای خانه دار شدن

۲۳ هزار نفر در خوزستان صاحبخانه می شوند طرح نهضت ملی مسکن امیدی برای خانه دار شدن

به گزارش هم پیما، با تحقق وعده ها، ۲۳ هزار نفر از مردم خوزستان در چارچوب طرح نهضت ملی مسکن یا صاحبخانه شده اند یا این که در آینده صاحب منزل می شوند.


خبرگزاری مهر، گروه استان ها: خوزستان، بعنوان یکی از مهم ترین استانهای کشور در سالهای اخیر با چالش های گوناگونی در حوزه مسکن مواجه بوده است. با این وجود، با اجرای طرح نهضت ملی مسکن و تأکید دولت بر تسهیل فرآیندهای در رابطه با ساخت و واگذاری واحدهای مسکونی، امیدواری ها برای بهبود وضعیت مسکن در این استان افزایش پیدا کرده است. مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان، روح الله عمادی، در گفتگو با خبرنگاران بر لزوم تداوم اجرای این طرح تصریح کرد و از اقدامات مثبت دولت در این حوزه سخن گفت. عمادی ضمن اشاره به رویکرد مثبت دولت در پرداخت تسهیلات مسکن اظهار نمود: «اعطای تسهیلات مسکن با نگاه مثبت دولت در استان خوزستان تسهیل شده و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.» وی افزود که این تسهیلات بخشی از برنامه های گسترده تر دولت برای بهبود وضعیت مسکن در کشور است و خوزستان هم از این برنامه ها بهره مند خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ضمن اشاره به اقدامات انجام شده در دولت چهاردهم، بیان نمود: «اقدامات خوبی در حوزه مسکن انجام شده و واگذاری تسهیلات توسط بانکها درحال برنامه ریزی و اختصاص است.» وی تصریح کرد که این اقدامات نه تنها به تسهیل فرایند اعطای تسهیلات کمک می نماید، بلکه اعتبارات مورد نیاز برای آماده سازی معابر و خدمات روبنایی را هم تأمین می کند. افزایش سرعت و کیفیت ساخت مسکن عمادی با تکیه بر اهمیت آماده سازی معابر و خدمات روبنایی، اظهار داشت: «این اقدامات نویدبخش افزایش سرعت و کیفیت در ساخت مسکن خواهد بود.» وی ابراز امیدواری کرد که تا انتهای سالجاری و سال آینده، خبرهای خوبی در حوزه مسکن خوزستان منتشر شود و شاهد افتتاح طرح های مستمر در این استان باشیم. او همینطور به دغدغه های موجود در ساخت مسکن اشاره نمود و اضافه کرد: «همه دغدغه هایی که در ساخت مسکن مدنظر است، در ساخت واحدهای مسکن طرح نهضت ملی مورد توجه قرار گرفته و نواقصی که در سالهای قبل وجود داشته و دغدغه مردم بوده، رفع خواهد شد.»
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان ضمن اشاره به بهره برداری از ۲۰۰ واحد مسکونی در شهر دزفول، اظهار داشت: «آماده سازی معابر، جمع آوری آب های سطحی، جداول و پیاده روها با دقت نظر اجرا شده و طرح فاخری در اختیار متقاضیان قرار گرفت.» وی تصریح کرد که این پروژه ها باکیفیت بالا اجرا شده اند و انتظار می رود سایر پروژه ها هم با همین استانداردها به پایان برسند. عمادی اضافه کرد: «امید است طرح های استان خوزستان با برنامه ریزی کامل تری تداوم یابند و در زمان کمتری به مرحله بهره برداری برسند و در اختیار متقاضیان قرار گیرند.» تأمین ۲۳۰۰ هکتار زمین از طرفی، امیرحسین جعفرزاده افشاری، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان، در گفتگو با خبرنگار مهر به جزئیات بیشتری از اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان اشاره نمود. وی اعلام نمود: «در طرح نهضت ملی مسکن در استان خوزستان، دو هزار و ۳۰۰ هکتار زمین برای اجرای این طرح تأمین شده است.»
جعفرزاده افشاری ضمن اشاره به تعداد متقاضیان این طرح، اظهار داشت: «تا کنون ۳۱ هزار متقاضی افتتاح حساب کرده اند و از این تعداد، ۲۳ هزار متقاضی بعد از پرداخت سهم آورده اولیه خود، به پروژه ها تخصیص داده شده اند.» وی افزود که پیشرفت این پروژه ها در مراحل مختلفی قرار دارد و پیشبینی می شود تا پایان سال جاری یک هزار و ۵۰۰ واحد از این پروژه ها به اتمام برسند. تاکید بر تحویل واحدها با محوطه سازی و خدمات کامل معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان تصریح کرد که وزارت راه و شهرسازی بر تحویل واحدها همراه با محوطه سازی و تکمیل خدمات ساختی تأکید دارد. وی اظهار داشت: «به محض اتمام راه اندازی معابر و خدمات زیرساختی و اتصال انشعابات، افتتاح و تحویل واحدها به متقاضیان صورت خواهد گرفت.» جعفرزاده افشاری همینطور به تعداد متقاضیان حائز شرایط در استان اشاره نمود و اظهار داشت: «۵۵ هزار متقاضی حائز شرایط در استان وجود دارد که از این تعداد، ۲۲ تا ۲۳ هزار نفر به پروژه ها متصل شده اند.» وی ابراز امیدواری کرد که با ادامه روند فعلی، تعداد بیشتری از متقاضیان بتوانند از واحدهای مسکونی بهره مند شوند.
با عنایت به اقدامات انجام شده و برنامه ریزی های درحال اجرا، گویی طرح نهضت ملی مسکن در خوزستان در راه درستی قرار دارد. مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان و معاون مسکن و ساختمان این استان، هر دو بر اهمیت تسهیل فرآیندها، افزایش سرعت ساخت و تحویل واحدها باکیفیت بالا تأکید کرده اند. در حالیکه تا انتهای سالجاری پیشبینی می شود یک هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی به بهره برداری برسد، انتظار می رود با تداوم این روند، تعداد بیشتری از متقاضیان در سالهای آینده از واحدهای مسکونی بهره مند شوند. همچنین، تأکید بر تکمیل خدمات زیرساختی و محوطه سازی نشان دهنده توجه مسؤلان به کیفیت زندگی ساکنان این واحدها است.

1403/11/21
11:33:33
5.0 / 5
29
تگهای خبر: استاندارد , بانك , خدمات , ساخت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
هم پیما
هم پیما